Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Dyktig og trygg kirurg

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg har tatt ansiktsløft og halsløft hos Hilde Bjerke og er veldig fornøyd med resultatet. Hilde er en meget dyktig kirurg. Hun følger opp i hele prosessen og er alltid tilgjengelig over telefon om det skulle være noen spørsmål. Det hele føltes trygt og profesjonelt ut, fra informasjon i forkant og operasjonsdagen. Operasjonen gikk fint, ikke så mye smerter etterpå, mest hovent ansikt og hals som strammet/litt ubehag og kvalme.
Resultat etter ca to uker, mye mer våkent og friskt uttrykk. Hengende kinn og rynkene på hals er nesten borte og det ser helt naturlig ut. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd.
Jeg vil på det varmeste anbefale Cosmo Clinic og kirurg Hilde Bjærke om du vurderer å gjøre inngrep i ansikt.

Kunnskapsrik og sikker

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Fantastisk kirurg! Kan ikke på noen måte beskrive hvor fornøyd jeg er. Resultatet ble bedre enn jeg hadde våget å forestille meg. Følte full tillit fra første møte.

Skaper trygghet og er meget dyktig.

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg ble veldig godt tatt i mot og ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Thomas gir et solid inntrykk av at han er god i faget sitt og jeg fikk god veiledning før operasjonen. Thomas får pasienten til å føle seg særs trygg hele veien. Jeg har kun gode ord å si om både han og klinikken. Anbefales på det sterkeste!

Svært dyktig.

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg har tatt panneløft hos Hilde Bjærke. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og oppfølgingen, og er svært glad for at jeg ble anbefalt å bruke henne.

10/10

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Oppsøkte Cosmo Clinic med mistanke om tuburøse bryst, noe som også hadde kommet tydeligere frem etter stort vekttap. Dr. Thomas Berg og resten av personalet gjorde hele prosessen utrolig komfortabel og trygg. For en hyggelig om omsorgsfull gjeng❤️
Hadde først ett brystløft, og satte inn implantater tre måneder senere. Allerede etter brystløft var jeg kjempe fornøyd, og nå noen måneder etter implantatene har jeg ett fantastisk og naturlig resultat. Thomas er ekstremt dyktig og profesjonell, og fikk meg til å føle meg mer enn trygg, hørt, og sett i en sårbar situasjon. Føler meg endelig komfortabel i kroppen min og kunne ikke spurt om bedre resultat.
Tusen takk for alt!