Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Veldig dyktig og engasjert!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Thomas Berg utførte min BBL og Bukplastikk.
Jeg opplevde han som meget profesjonell, dyktig og ivaretakende- som var viktig for meg! Jeg gjorde en del research i forkant av begge operasjonene, før jeg valgte Dr. Berg og Cosmo clinic. Det var viktig for meg å velge en kirurg som hadde utført flere BBL og var erfaren. Jeg vil anbefale Thomas Berg og Cosmo Clinic til alle som skal gjennomføre plastikk kirurgi! Et meget velfungerende team!

Dyktig og forståelsesfull

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Er veldig fornøyd med mine brystproteser som jeg fikk lagt inn hos Tomm. Han forsto meg og mine behov, og var veldig trygg å ha med å gjøre. Føler meg godt ivaretatt, og resultatet er perfekt! Kunne ikke vært mer fornøyd.

Bukplastikk og BBL

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg valgte å stramme opp huden på magen, samt å fettsuge mage og flanker samtidig og BBL. Jeg er imponert over hvor nøye og detaljfokusert dr Berg er. Jeg er veldig fornøyd med alle behandlingene jeg fikk av ham. Armene mine har grodd meget fint! Jeg vet også at dr Berg legger mye innsats i penest mulige arr, og det ser jeg resultatet av hver dag.
Jeg følte meg trygg og ivaretatt hele veien av dr Berg og sykepleier som hjalp meg både før, under og etter inngrepet.
Jeg er meget fornøyd med resultatet.»
Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg vil anbefale alle som ønsker å gjøre et inngrep å ta kontakt dr Thomas Berg og Cosmo clinic.
Kvinne 36 år

Ansigtsløft og halsløft

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg er fra Danmark, og har de sidste par år udført en grundig research inden jeg fandt frem til Hilde, og kan med sikkerhed sige, at der ikke findes bedre til netop ansigtsløft - hun er så specialiseret og dygtig at man slet ikke kan finde bedre. Fik udført både ansigt- og halsløft for 6 uger siden, og resultatet er fantastisk flot. Ligner mig selv for 10-15 år siden, og alt ser helt naturligt og smukt ud, og der er kun gået mindre end to måneder. Har følt mig meget tryg og i rigtig gode og særdeles kompetente hænder under hele forløbet. Alle på klinikken er virkelig søde og omsorgsfulde.

Fornøyd og naturlig resultat

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg vil anbefale dr Berg, han er en rolig og lyttende person. Og han kan anbefale deg og gi deg råd hva som passer til din egen kropp dersom man er usikker. Jeg tok brystforstørrelse, og ville ha de så naturlig som mulig. Og resultatet var nesten som jeg ville ha. Jeg ville egentlig ha de enda litt større, men mye bedre nå enn de var før. Vanskelig å bestemme størrelse og mengde når man tester silikon rett i bh'en. Uansett de ble veldig fine. Takk igjen