Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Et profesjonelt og trygt sted

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg fikk utført en øyelokksoperasjon hos Hilde Bjærke i 2020 og kunne ikke vært mer fornøyd. Fikk god og objektiv informasjon under konsultasjonen, og på selve operasjonsdagen følte jeg meg meget godt iveratatt. God informasjon ble gitt også underveis (lokalbedøvelse). Inngrepet var smertefritt og jeg hadde kun moderate smerter i 2-3 dager. Resultatet er bedre enn forventet- jeg ser opplagt ut,og forhåpentligvis litt yngre også. Dr. Hilde Bjærke har også en meget behagelig vesen,viser empati og er lavmælt,samtidig som hun er profesjonell. Anbefales på det varmeste!

Imøtekommende,profesjonell,grundig og empatisk lege

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg fikk utført en brystreduksjon våren 2021 og er meget fornøyd med resultatet.
Fikk god og objektiv informasjon i forkant av inngrepet,og på selve operasjonsdagen følte meg godt ivaretatt. Jeg fikk mobilnr.direkte til legen og kunne ringe ham når som helst dersom det var noe jeg lurte på.
Dagen etter operasjonen ringte dr Bjærke og spurte hvordan det gikk med meg. Kontrolltimene gav også en trygg og god opplevelse. Jeg har anbefalt dr Tomm Bjærke til andre, og vil nok velge ham også senere dersom det blir behov.

Trygg og dyktig kirurg!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg har i mange år vurdert brystforstørrelse etter volumtap og heng fra to svangerskap og ammeperioder. Har vært på flere konsultasjoner hos andre kirurger, men det var møtet med Thomas Berg som gjorde at jeg følte meg trygg nok til å ta beslutningen om å gjennomføre det - og jeg er så glad for at jeg gjorde det!

Jeg følte meg veldig sett, forstått og ivaretatt av Thomas fra første stund og gjennom hele prosessen. Han har en imponerende reaksjonstid på henvendelser både før, underveis og etter inngrepet. Resultatet er fantastisk og helt i tråd med det jeg forespeilet under konsultasjonen. Jeg kan varmt anbefale han til alle som ønsker en profesjonell, faglig sterk, empatisk, tillitsfull og imøtekommende kirurg!

Snillere kirurg skal du lete lenge etter

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg tok Brasilian Butt lift og arm plastikk hos Thomas Berg i 2019.
Jeg har bare gode ord og si om Thomas. Han er en veldig omsorgsfull og snill person som lytter til dine behov og sørger for at du føler deg tatt på alvor. Jeg kom inn med en rumpe så flat som en pannekake men i dag så er den så normal og fin, jeg er kjempeglad for at jeg fikk tilbake fylden i rumpa mi etter stort vekttap der jeg hadde mistet volum på slle de stedene man helst ikke skulle miste det 🤣Men med Thomas fikk jeg altså skrudd tiden tilbake og den ballongen som lufta var gått ut av fikk jeg ‘blåst opp’ igjen:) Hele opplevelsen med operasjonen var så fin, alle på klinikken er så gode og vennlige. Profesjonelle blir vel rette beskrivelsen her👍🏻
Fikk også tett oppfølging i ettertid og hadde ingen smerter eller komplikasjoner. Anbefaler Thomas Berg på det sterkeste😊

veldig fornøyd

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Tok et panneløft okt 2021 og ansiktsløft med øyelokk i feb 2022. Resultatet er bedre enn jeg hadde håpet på. Jeg ser ut som meg, bare mye yngre og freshere. Ser ikke operert ut i det hele tatt. Er veldig fornøyd!! Det kunne ikke blitt bedre.
Lite smerter, kun litt ubehagelig etter operasjonene. Jeg gjorde mye research for å finne frem til beste kirurg. Vurderte også utlandet. Vil anbefale Hilde på det varmeste. Hun er helt rå!