Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Strålende fornøyd!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med BBL operasjon hos Thomas Berg på Cosmo Clinic! Jeg var veldig usikker på om jeg skulle utføre denne operasjonen i Norge, men må nå si at det er det beste valget jeg har tatt! Han har mange flotte før- og etter bilder som man kan se på under konsultasjon. Resultatet mitt har vært over all forventning, og jeg anbefaler Thomas på det sterkeste til alle som ønsker et flott og naturlig resultat. 10 av 10 stjerner fra meg!

Trygg og god kommunikasjon.

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg fikk utført mageplastikk hos Thomas Berg november 2021.
Konsultasjon var meget omstendelig og mitt fremtidige resultat ble godt kommunisert. Jeg skjønte raskt at jeg var i dyktige hender.
Operasjonsdagen var en rolig morgen møtt av koselige resepsjonister og sykepleiere. Alt foregikk som det skulle og jeg var hjemme sen formiddag.
Jeg fikk med meg tydelig informasjon om etterpleie og medikamenter, samt direkte nummer til min lege.
Jeg har ikke hatt noen komplikasjoner og ingen smerter, bare noe ubehag. Som forventet.
Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, som blir penere for hver dag, og er så takknemlig for at Thomas Berg var min kirurg.
Jeg anbefaler han og Cosmo clinic på det varmeste.
Sarah

Dyktig og utrolig serviceinnstilt

Lege: Marius Solli-Nilsen Skrevet

Gjennomførte en operasjon og fikk noe av jobben gjort pro bono, uten å spørre om det. Etter operasjonen var det en ørliten justering jeg ønsket og dette på jobben som var gjort gratis. Marius var utrolig imøtekommende og gjennomførte justeringen uten kostnad. Beste service jeg har opplevd, uavhengig av bransje. Klinikken er profesjonell, gode på kommunikasjon og flinke i faget sitt. Anbefales på det sterkeste!

God informasjon, profesjonell, empatisk, tilgjengelig, trygg, estetisk sans og skaper naturlige resultat i særklasse.

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg anbefaler Tomm og Cosmo Clinic på det varmeste. Vi er heldige som har en så til fingerspissene profesjonell klinikk i Norge. Dette er en klinikk i særklasse.

Dyktige, Trygghet, Fornøyd med resultatet!

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg er 68 år og fikk utført ansikts/halsløft hos Dr. Hilde B. Bjærke for 2 uker siden. Hilde er utrolig dyktig, ærlig og har et svært behagelig vesen. Hun er også lett tilgjengelig dersom det skulle være noe jeg lurer på. Jeg følte meg helt trygg og svært godt ivaretatt gjennom hele forløpet, og er så takknemlig og fornøyd med resultatet! Anbefaler Dr. Hilde Bjærke og Cosmo Clinic på det varmeste!!