Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eger Legene AS
Ikke bra
Lege: Dag Olav Berntsen SkrevetHar vært hos Dag en gang når min fastlege ikke var tilstede. Har ikke så mye å si fra eller mot. Det jeg da har noe imot er resten av legekontoret. Helt normalt å vente 45minutter for å komme igjennom på telefonen.
bestilte en time for 8 uker siden å ba om telefonkonsultasjon. jeg ble aldri oppringt. bestilte ny time like etter og måtte vente 5 uker på timen. når jeg da kommer ned venter jeg 20 minutter på venterommet før jeg spør om det snart er min time. Da begynner de bak skranken og bable om telefonkonsultasjon. Men jeg har det svart på hvitt at jeg har time hos legen og ikkje telefonkonsultasjon og dessuten hadde han ikke ringt. jeg ble irritert og kansellerte timen og før jeg hadde komt ut av bygget hadde jeg skiftet fastlege. STYR UNNA dette kontoret .
Overarbeidet? Lei? Uinteressert?
Lege: Dawit Binyam SkrevetVanskelig å få høyst nødvendige henvisninger - må ringe å mase og purre. Heldigvis møtte jeg andre leger/spesialister på Sus som kunne hjelpe meg videre.
Har ikke helt sansen for sekretærene som leker doktor.
Katastrofe
Lege: Dag Olav Berntsen SkrevetAner ikke hvilke lege jeg var hos da det var vikar for undertegnede. Først fikk vi time 3 uker etter vi la inn bestilling… Dagen for legetimen har endelig kommet å etter å ha ventet 45 minutter på venterom, varte timen 2!! Minutter. Fikk sagt en setning før jeg ble kastet på dør med en blodprøve henvisning. Når jeg spør om man virkelig kan teste for denne type allergi da jeg har hørt et helt år nå at man ikke kan det, blir spørsmålet bare avvist før jeg blir kastet på dør…
Uprofesjonell lege på et legesenter med kaos
Lege: Dag Olav Berntsen SkrevetPrater inn i pc-skjermen uten øyekontakt med meg som pasient. Forteller meg om sine personlige problemer og erfaringer under en konsultasjon fremfor å lytte til pasientens. Fremstår derfor for meg som uprofesjonell.
På legesenteret er ellers helsepersonellet alltid i dårlig humør, lite behjelpelige og lite serviceinnstilte. Man føler seg ikke velkommen og det er ikke kjekt å bli møtt slik når man er syk. Det er lang ventetid og det er ikke alltid man får time hos sin egen fastlege.
En veldig trygg, hyggelig og faglig sterk lege
Lege: Dag Olav Berntsen SkrevetDag Olav er den beste fastlegen som jeg noensinne har møtt! Han opptrer høflig og menneskelig og det er alltid god stemning inne på kontoret.
Han tar seg tid til å høre på deg og besvarer dine spørsmål så godt han bare kan og er rask med å involvere andre spesialister der han ser behov for det.
I hans egne ord er han opptatt av at pasienten forstår mest mulig av det som foregår og involverer dem i prosessene. Han sitter på utrolig mye fagkunnskap sammen med en forståelse av mennesker. Hans evne til å forklare ting på en måte som gjør dem forståelige skaper trygghet.
Etter flere år som "kasteball" mellom forskjellige leger havnet jeg omsider hos noen som jeg håper og ønsker at skal kunne være min lege for alltid.