Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eger Legene AS
Uprofesjonell lege på et legesenter med kaos
Lege: Dag Olav Berntsen SkrevetPrater inn i pc-skjermen uten øyekontakt med meg som pasient. Forteller meg om sine personlige problemer og erfaringer under en konsultasjon fremfor å lytte til pasientens. Fremstår derfor for meg som uprofesjonell.
På legesenteret er ellers helsepersonellet alltid i dårlig humør, lite behjelpelige og lite serviceinnstilte. Man føler seg ikke velkommen og det er ikke kjekt å bli møtt slik når man er syk. Det er lang ventetid og det er ikke alltid man får time hos sin egen fastlege.
En veldig trygg, hyggelig og faglig sterk lege
Lege: Dag Olav Berntsen SkrevetDag Olav er den beste fastlegen som jeg noensinne har møtt! Han opptrer høflig og menneskelig og det er alltid god stemning inne på kontoret.
Han tar seg tid til å høre på deg og besvarer dine spørsmål så godt han bare kan og er rask med å involvere andre spesialister der han ser behov for det.
I hans egne ord er han opptatt av at pasienten forstår mest mulig av det som foregår og involverer dem i prosessene. Han sitter på utrolig mye fagkunnskap sammen med en forståelse av mennesker. Hans evne til å forklare ting på en måte som gjør dem forståelige skaper trygghet.
Etter flere år som "kasteball" mellom forskjellige leger havnet jeg omsider hos noen som jeg håper og ønsker at skal kunne være min lege for alltid.
Beste lege
Lege: Amarbir Singh Bandesha SkrevetFantastisk flink lege. Får alltid hjelp med det pasienten trenger- henvisninger er heller aldri et problem å få.
Så synd
Lege: Amarbir Singh Bandesha SkrevetAmarbir Singh Bandesha er fast legen min i 12 år. Han er Lytting og respektfull lege når jeg treffer ham, men veldig vanskelig kommer fram til ham i de siste årene. På helsenorge viser ingen ledige timer i hele året. Når jeg ringer ingen som svarer telefonen. Om noen svarer noen ganger, får jeg svar om det ikke ledige timer og ting som ikke tar alvor hvor mye jeg forteller alvorligheten. Ting blir utsatt til en annen dag/ gang og vi har flere prøver som ikke ble utført. Lei å høre om "legen er ikke her", "ingen lege her", selv vi bestille time på forhånd, "legen kommer til å ringe deg". "Ingen ledige timer fram...," Datteren min var syk og vi var på senteret da vi hadde time, men de holdt på å flytte til en annen plass. Kunne vi ikke få beskjed om dette før vi gikk? Pga dette, har jeg veldig litte lyst å ringe eller gå til Senteret. Jeg og datteren min trenger virkelig lege hjelp, men vi vet ikke hvor vi får det hjelpen det vi trenger. Legevakt? Sa at de hjelper kun akutt og at vi må ta kontakt fast legen. Fast lege? Så vanskelig å møte ham. Bytte lege? Vi er i lang liste nesten i et år. Privatist lege? så dyrt at vi ikke klare å betale.
Jeg har ikke peiling hva skal jeg gjøre.
Veldig fornøyd
Lege: Dag Olav Berntsen SkrevetEtter flere dårlige erfaringer med andre fastleger har jeg endelig funnet en god lege.
Jeg støtter meg til andres vurderinger i at han er kunnskapsrik, at han lytter og at han gjør en bra innsats på å finne løsninger.
Anbefales.