Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skudenes kommunale legesenter
Fallert
Lege: Sara Beate Langhelle SkrevetFørste inntrykket da jeg fikk denne legen i 2013 var veldig bra. Hun tok seg god tid og tok temaene jeg kom med på alvor. Nå har det endret seg. Jeg føler jeg ikke blir tatt på alvor når jeg kommer med temaer som er vanskelige for meg å ta opp og oppfølgingen på graviditeten er utrolig dårlig. Hun leser ikke journalen og tar seg ikke tid lengre. Jeg venter minst 1 time på å få komme inn... Nå er jeg på jakt etter ny lege, dette gidder jeg ikke lengre.
veldig travel lege
Lege: Sara Beate Langhelle SkrevetHun er dyktig. Det er ingenting å si på det.
Jeg er mer misfornøyd med veldig lang ventetid. Ikke bare for å komme inn til legetimen,men også generelt for legesenteret.
Det tar lang tid før de tar telefonen, og kompetansen virker noe lav.
Ikke fornøyd meg oppfølgning av gravid.
Eksisterer han?
Lege: Ola Vassbø SkrevetJeg har hatt Ola Vassbø som min fastlege i et år, og jeg har aldri! møtt han. Ikke en gang - har ingen ide hvem han er.
Så mitt inntrykk og tilgjengelighet til han er knyttet til Bygnes legesenter som er elendig. Er du i jobb og trenger sykemelding på dagen? Glem å ringe, de tar aldri telefonen, og samtalen legges i stedet. Du møter opp og du får en hastetime kun om valget står mellom de eller legevakten. Bestiller du en time, så får du time om to uker.
Hvis ikke du er pensjonist eller venner med de som jobber der - unngå plassen så godt som mulig.
OK LEGE ??
Lege: Sara Beate Langhelle SkrevetHAR KOMMET MED NOEN PROBLEMER TIL LEGEN, MEN LEGEN VIL IKKE SENDE MEG VIDER TIL EN SPESIAL LEGE, FØRST SKAL DU BRUKE MASSE PENGER PÅ MEDISINER OG SÅ TIL BAKE TIL LEGEN FOR OG FÅ NY MEDISINER ,,
Dyktig, flink og sympatisk :)
Lege: Ola Vassbø SkrevetHan har humor og liker og tøyse, men han er virkelig en flink lege som ønsker pas. det beste og at man får hjelp.
Er veldig fornøyd med denne legen, og man kan gjerne gråte og krangle med han, tåler alt, han er absolutt det beste byttet jeg har gjort