Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skudenes kommunale legesenter
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Ola Vassbø SkrevetHan er direkte og "pakker" ikke inn.
Han er grundig stresser ikke for å bli ferdig selv om han er forsinket.
Han er etter min mening meget flink.
Imponerende god lege!
Lege: Ola Vassbø SkrevetGod lege med et humoristisk preg. Har lett for å åpne seg opp for en slik lege som virkelig prøver å høre etter hva du har å si.
Ikke bra!
Lege: Ola Vassbø SkrevetDenne legen sitter ofte med ryggen til og taster på dataen mens du prøver å få kontakt med han. når han ikke kjenner til en sykdom velger han likevel å si at du ikke har den sykdommen iplassen for å sende deg til noen som harpeiling. han starter ikke timen med å sjekke blodtrykk og høre på hjertet og diverse som mange andre leger gjør. han spør ikke vennlig hva han kan hjelpe med og hva en ønsker. han er ikke villig til å prøve å finne utav ting men velger heller å si at alle plagene ens er psykiske. han er hyggelig og smilende så lenge en kommer med enkle plager som han kan noe om, ellers oppfører han seg IKKE som en skikkelig lege.
fantastisk
Lege: Sara Beate Langhelle SkrevetEr utrolig glad for å ha fått henne til fastlege. Har vært hos henne flere ganger, og blir alltid tatt på alvor. Hun tar seg tid til å høre på hva du har å si, og har forståelse. Har øyekontakt så og si hele tiden. Hun følger opp pasientene sine. Dette er en lege som kan faget sitt. Jeg er evig takknemlig for alt denne legen har gjort for meg.
Lommelegen ?
Lege: Sara Beate Langhelle SkrevetImøtekommende og hyggelig å prate med, når hun ikke sitter med ansiktet i dataen og mobilen. Bruker stort sett mobilen for å finne ut hvilken behandling som skal iverksettes via mobilen, og evt hvilke medisiner.
Har måtte ventet en time ++ for å komme inn. Burde kanskje sette av lengre tid til hver pasient til at hun blir bedre kjent med pasientene sine, evt ikke ha så mange pasienter ? Så helt ok lege til småting, men ikke til henvisning. Leser ikke journalen.