Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gamle Kragerøvei Legesenter
Dyktig og trygg
Lege: Anne Kristin Rist SkrevetDr. Rist har vært fastlegen min i noen år. Blir alltid møtt på en ordentlig måte, får raskt svar på e-konsultasjon og hun gir raskt tilbakemelding på prøvesvar. Første gang jeg kom dit hadde hun lest journalen min og var godt oppdatert. Kan anbefale henne på det varmeste!
Ovenfra og ned
Lege: Andreas Mathisen Hasseleid SkrevetArrogant holdning og ble møtt med liten forståelse. Treg til å skrive etterspurte dokumenter. Byttet fastlege fort.
Hyggelig og trygg lege
Lege: Andreas Mathisen Hasseleid SkrevetJeg har vært veldig fornøyd etter at Andreas ble min fastlege. Han tar deg seriøst, er ærlig og oppriktig.
hastverk
Lege: Bernt Filip Kristiansen Hasseleid Skrevethyggelig,men følte at han hadde veldig dårlig tid.Hadde ikke sett på journalen min fra forrige lege.Leste den mens jeg var der,
Kjempe dyktig lege
Lege: Bernt Filip Kristiansen Hasseleid SkrevetHar ikke hatt han så lenge som fastlege, men jeg har bare positivt å si om han. Han lytter til deg og han tar deg seriøst.
Han er også kjempe flink til å henvise vidre, til og med når han er ganske sikker selv hva det er så ble jeg henvist vidre til spesialist fordi han ville være 100% sikker. Jeg føler meg trygg av og ha Bernt Phillip som fastlege.
Det er en fastlege jeg vil ambefale. Han er seriøs, han kan jobben sin, han bruker også god tid og han er lett å snakke med, så når det kommer til samtaler er han også dyktig. Det er sånn en fastlege skal være.
Beste fast legen jeg har hatt.