Gamle Kragerøvei Legesenter

Gamle Kragerøvei 12 3770 Kragerø

Siste vurderinger av behandlere ved Gamle Kragerøvei Legesenter

Kunnskapsrik og seriøs!

Lege: Natalia Fjeldstad Skrevet

Jeg har hatt mange fastleger, noen bra og noen dårlige. Hun tar deg seriøst, og både Natalia og de som jobber der gir deg følelsen av at de faktisk bryr seg.

Det merkes at hun har en solid kompetanse og utdannelse i ryggen.

Jeg har i snart 8 måneder hatt store smerter i ryggen, på toppen av andre plager, og jeg blir tatt 100% seriøst, sendt til diverse spesialister og behandlere.

Kommunikasjonen med klinikken går FORT via appen, og du får svar nesten umiddelbart, eller raskt påfølgende dag.

10/10

Anbefalter høyst tvilsom, ikke-godkjent alternativ behandling.

Lege: Bernt Filip Kristiansen Hasseleid Skrevet

Har kun vært hos Hasseleid en gang og da anbefalte han en høyst tvilsom alternativ behandling for et problem jeg ikke var der for. Jeg er overbærende og tenkte han ikke visste bedre, men en godt utdannet person innen medisin bør faktisk vite bedre. I tillegg ga han inntrykk av å ikke være helt til stede. Vi har alle sånne dager og denne vurderingen er som sagt basert på kun en konsultasjon.
Vikarlegen, som jeg har vært hos flere ganger, er svært hyggelig og virker trygg, åpen og flink.
Det eneste jeg har å utsette på vikarlegen er hen påpekte at tiden var ute, før jeg var ferdig med alt jeg skulle ta opp. Dette har jeg aldri opplevd før. Tar til etterretning at jeg burde bestilt en dobbelt-time.
Det er heller ikke legens skyld at tiden pr pasient er viktigere enn pasienten. Med alle lover og regler fastleger i dag må forholde seg til, skal de har ros for at de faktisk gidder å bli fastleger.
De som svarer i telefonen er veldig hyggelige og flinke.

Trygg og nøye

Lege: Natalia Fjeldstad Skrevet

Hun bruker god tid å hører etter hva man har å si. Hun kan godt det hun gjør å henviser deg videre viss det skal være noe. Veldig fornøyd med Natalia å kommer ikke til å bytte fastlege 😃 De som jobber der også er veldig koselige å hjelper deg med spørsmål om det skulle vært noe.

Dyktig i jobben sin

Lege: Andreas Mathisen Hasseleid Skrevet

Dr Hasseleid er en dyktig lege. Han følger opp, er empatisk og lett å føre en dialog med. Kan anbefale han på det varmeste.

Jeg føler meg trygg, sett og ivaretatt

Lege: Andreas Mathisen Hasseleid Skrevet

Dr Hasseleid følger godt opp. Han lytter, undersøker, er ydmyk og følger opp. Jeg er meget fornøyd og føler meg ivaretatt og trygg.