Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strinda Legesenter AS
Den beste
Lege: Esten Kvello SkrevetSom et menneske over 70 har jeg opplevd leger som ikke ønsker å bruke tid på noen i min alder. Kvello har derimot både tatt seg tid, og henvist videre til spesialist der det har vært riktig. En leg jeg som jeg kjenner tar vare på pasientene sine.
Alltid hjelpsom
Lege: Elisabeth Hetle SkrevetJeg har vært pasient hos Elisabeth i mange år.
Jeg er veldig fornøyd med henne. Hun tar seg god tid, er god til å lytte og rask til å henvise meg til spesialist og røntgen når hun mener at det er nødvendig. Blid og grei på alle vis, er alltid hjelpsom og imøtekommende. Kunne ikke ha hatt en bedre fastlege .
Ingen bedre
Lege: Marte Ulvestad Riseth SkrevetKunne ikke ønsket meg bedre fastlege. Holder seg alltid oppdatert, er godt forberedt til hver eneste time, er lett tilgjengelig til e-konsultasjoner, følger opp, og møter meg alltid med forståelse og tid til å lytte. Er også fantastisk at hun alltid forklarer hvordan hun tenker, prosessen fremover og spør meg om det er i orden.
Trygg og fantastisk
Lege: Tobias Resell Martens SkrevetVar vikar for min fastlege en lengre periode. Følte meg alltid så forstått og ivaretatt, gikk flere ganger ut av timen med gåsehud idet jeg følte meg sett og tatt vare på. Er svært fornøyd med min nåværende fastlege, men Marten hadde vært første-ønsket hvis jeg skulle byttet fastlege.
Fullstendig uviten om kvinnekropp
Lege: Esten Kvello SkrevetKom til hastetime pga. livmorssmerter jeg har vært hos min fastlege for, etter oppdatering satte fastlege meg opp så fort som mulig, hvor jeg endte hos kvello. Pekte på livmora og beskrev som menssmerter men kvello fokuserte utelukkende på alle andre organer, stilte ingen spm vedrørende reproduktive organer. Han konkluderte med at dette var vanskelig og sendte meg ut uten noe hjelp.