Lille Grensen Legesenter

Telefonnummer23 10 40 2023 10 40 ...
Lille Grensen 3 0159 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter

Bra lege om man er frisk.

Lege: Trond Daae-Johansen Skrevet

Trond D-J er en veldig god lege så lenge man er frisk. Han er helt klart ikke interessert i pasienter som får kroniske skader, som jeg erfarte i fjor. Etter et 15 år langt pasientforhold, overrasket det meg stort hvor lite interessert han var i å a) finne ut hva som feilte meg eller b) få meg frisk.

Men om man bare trenger time annethvert år er han en fantastisk lege.

Dyktig, effektiv og greit å få time

Lege: Geir Sneen Skrevet

Sneen er en kunnskapsrik lege, som ikke kaster bort tid. Har alltid opplevd å raskt få time, og bli tatt i mot med respekt. Legen har et bredt nettverk av spesialister, og jeg har alltid blitt raskt henvist og hatt kort ventetid på videre behandling. Ved akutt sykdom klarer Lille Grensen legesenter å ordne time på dagen, og ved små problemer får de alltids skvist deg inn mellom andre pasienter.

Ekstra pluss at homofile pasienter ikke blir fremmedgjort, men godt ivaretatt.

Stresset lege

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Føler man ikke bli undersøkt godt nok. Er maks inne i 5 min

Trivelig dame, men...

Lege: Eleonora Brodwall Skrevet

...utrolig vanskelig å komme i kontakt med!

De gangene jeg var hos henne som pasient opplevde jeg henne som en behagelig og trygg lege som ikke bagatelliserer, men undersøker nøye uansett hva det måtte være. Jeg likte henne altså veldig godt som lege.

Problemet ligger hos selve legekontoret, da det er så godt som umulig å komme igjennom på tlf. Det skjedde flere ganger at jeg prøvde å ringe flere ganger i timen, gjennom hele dagen, uten å komme igjennom. Dermed måtte jeg til slutt dra på legevakten og sitte i lang kø for å få hjelp, noe som ikke er så behagelig om man virkelig er syk.

Veldig dyktig

Lege: Trond Daae-Johansen Skrevet

Min fastlege har jeg 100% tillit til og det er pga han jeg er lykkelig. Han gjorde det han kunne for å få meg ut av krise sitvasjonen jeg var i første gang jeg kom som pasient til han. Han har også gjort mye for min bror som takke være han er mye bedre. Trond er en lege som vet hva han prater om. Anbefaler han på det sterkeste.