Lille Grensen Legesenter

Telefonnummer23 10 40 2023 10 40 ...
Lille Grensen 3 0159 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter

Effektiv og rask

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Effektiv og rask. Kan være noe avvisende, bruke lite tid på å finne diagnose og bagatellisere. Tilgjengelig, men hadde tjent på å sette ned tempoet noe.

Flink

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Har vært hos Faaberg kun ved to anledninger men begge gangene var jeg svært fornøyd. Han er imøtekommende og tar seg tilstrekkelig tid, empatisk og tillitvekkende.

Fantastisk lege!

Lege: Aslak Holtestaul Skrevet

Etter mange års leting har jeg funnet frem til ham. Men hele legesenteret er også fantastisk. Hyggelige folk tar telefonen når man ringer, og man blir alltid tatt på alvor og samtidig ikke dullet med. Prima!

Flink fastlege

Lege: Geir Sneen Skrevet

Geir Sneen har vært fastlegen min i flere år og jeg er svært fornøyd. Jeg blir alltid møtt med respekt og forståelse og han gir inntrykk av å være faglig dyktig. Han fremstår som ærlig og inngir tillit. Ved behov for akuttime har jeg fått dette raskt og resepsjonen er svært hjelpsomme, minus for lang telefonkø men når du kommer gjennom blir du møtt med god service.

Faglig dyktig og menneskelig lege

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Faglig dyktig og engasjert lege som gir deg tid til å ta opp flere ting i løpet av legetimen. Virker interessert og stresser ikke. Har kunnskap på mange områder.