Om vurderingeneSiste vurderinger av Rødtvedt Tannhelsesenter AS
Kompetent og hyggelig tannlege
Tannlege: Silje Bach SkrevetSilje er en veldig dyktig og hyggelig tannlege. Føler meg alltid godt ivaretatt, hun er flink til å fortelle hva hun gjør og hvorfor, som nok er veldig fint for pasienter som har tannlegeskrekk eller av andre grunner er nervøse. Kan anbefales på det varmeste!
Anbefales
Tannlege: Silje Bach SkrevetSilje er nøye, dyktig og hyggelig. Gir gode råd og jeg føler meg alltid ivaretatt og trygg i stolen.
Gjør aldri noe mer enn nødvendig, er aldri redd for at jeg blir lurt til unødvendige eller dyre behandlinger. Silje tar godt vare på deg og tar grundig sjekk av skjeve, tannkjøtt og tenner.
Anbefales på det sterkeste
Rask og god behandling
Tannlege: Silje Bach SkrevetFikk rask og god behandling av et akutt problem. Silje rokket om på arbeidshverdagen og tok meg imot på kort varsel. Veldig fornøyd!
Full tillit til Naia
Tannlege: Naia Ollendorff Halvorsen SkrevetJeg har tannlegeskrekk, hatt flere tannleger opp gjennom. Har periodontitt,
Naia har fått kontroll på betennelsene jeg. Jeg har full tillit til henne!
Hyggelig og dyktig tannlege
Tannlege: Silje Bach SkrevetHun gjør tannlegeopplevelsen til en hyggelig og trygg stund. Forklarer alt hun gjør og virker rolig. Har en beroligende effekt på pasient.
Anbefales!
De andre på kontoret er også svært vennlige og imøtekommende. Et smil på lur.