Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Frogner
Tydelig og nøye
Lege: Kristina Sole SkrevetHadde time til henne etter henvisning til utredning av endometriose. Hun hadde lest over historikken min nøye og var godt forberedt. Hun stilte mange spørsmål for å forstå min historikk og situasjon og alt ble loggført. Utførte en detaljert og omfattende undersøkelse og gav henvisning for videre prosess. Jeg følte meg hørt og sett og opplevde å bli tatt på alvor.
Trygg og ekstremt dyktig
Lege: Hilde Bugge SkrevetGjennomført brystforstørrende operasjon med silikon implantater. Hele prosessen fra start har vært veldig bra, da jeg ble godt informert og møtt med ærlighet ved første konsultasjon hvor jeg kun var nysgjerrig på hvordan dette med brystproteser fungerte. Videre bestemte jeg meg for at jeg ønsker operasjon. Hilde var utrolig dyktig med valg av riktig proteser og størrelse til min kropp. Husker jeg våknet opp etter operasjon, hvor det føltes helt naturlig ut med nye bryster. Som tiden har gått, har protesene blitt utrolig naturlige og myke, i tillegg fått veldig fine arr man såvidt kan se. Trodde aldri at silikon kunne se så bra ut, samtidig ekstremt naturlig, føles ut som jeg har hatt slike brystet hele livet. Kan trygt anbefale Hilde Bugge til alle som vurderer operasjon, eller kun en uforpliktende konsultasjon for informasjon. Har aldri følt meg i så trygge hender, og så ivaretatt som med Hilde. Hos hun er ingen spørsmål og bekymringer dumme.
Trygg og imøtekommende
Lege: Ranjeet Singh Dhatt SkrevetVar til gastro og har gruet ekstremt mye til d. Men ble møtt av en rolig og trygg lege Ranjeet Singh Dhatt. Følte meg så ivaretatt og trygg. Han så og hørte meg og var veldig betryggende. Anbefales på d sterkeste.
Skuffet
Lege: Inger Mathilde Lofterød SkrevetHun virket veldig uinteressert og som om hun kjedet seg, og var mer fokusert på å avslutte timen enn å høre på hva som var det aktuelle. Hun virket kunnskapsrik, men følte ikke at jeg fikk noe glede av den kunnskapen eller noe ut av legebesøket i det hele tatt - utover det jeg allerede viste selv.
Fikk helt ok med informasjon, men følte dette ble ganske overfladisk og ikke godt nok tilpasset meg/mine behov. SKuffet og synes timen var bortkastet.
Veldig fornøyd!
Lege: Andreas Svee SkrevetJeg fikk gjort to inngrep i en operasjon; strammet opp under øynene og fikk satt inn/skiftet nye silikonproteser i brystene. Kunne ikke vært mer fornøyd med begge deler. Resultatet ble superbra. Følte meg trygg og ivaretatt fra første konsultasjon både av han og alle ansatte på Aleris.