Aleris Frogner

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Frogner

Manglende oppfølging

Lege: Børge Davik Skrevet

Misfornøyd med resultat etter bukplastikk, stygt og klumpete arr og rar og klumpete navle. Angrer på valg av kirurg.

Beste nevrologen hittil

Lege: Mirza Jusufovic Skrevet

Jeg har hatt flere besøk hos Mirza Jusufovic som er en kunnskapsrik nevrolog med stor engasjement i jobben sin. Hver gang blir det en fantastisk opplevelse å komme til han og jeg får svært god behandling og oppfølging. Han tar seg god tid til å hjelpe meg og jeg føler meg virkelig sett og hørt. Eneste ekspert på hodepine jeg kommer til å gå til fremover. Anbefales!

Dyktig og hyggelig

Lege: Svjetlana Matkovic-Jozin Skrevet

Svjetlana er utrolig dyktig i sin jobb. Opplever meg tatt på alvor, og at hun bryr seg om meg som pasient. Og jeg har alltid følt meg trygg hos henne, både på undersøkelser og i forbindelse med operasjon i mellomøret. Kan anbefale henne på det varmeste!

Full tillit

Lege: Andreas Svee Skrevet

Tillitsfull og empatisk lege, han virker veldig trygg i seg selv og lytter til mitt behov. Effektiv og ærlig. Resultatet ble bedre enn forventet.

Faglig dyktig og trygg

Lege: Usman Rana Skrevet

Jeg var hos Usman Rana med en alvorlig ørebetennelse. Timen hos han førte til at jeg kunne unngå operasjon ved Ahus. Jeg ble frisk umiddelbart fra å være svært dårlig i en måned. Hadde vært hos fastlegen flere ganger uten at det hjalp. Han brukte en god del tid og ga seg ikke før han oppnådde god resultat. Anbefaler Usman Rana på det sterkeste. Han er forståelsesfull, svært kunnskapsrik, og en trygg lege. En av de beste. Tusen takk for hjelpen.