Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen
Helena er en førsteklasses lege
Lege: Helena Enger SkrevetHar vært hos Helena i forbindelse med innsetting av spiral. Må si hun er en meget behagelig, profesjonell og dyktig lege. Tar seg god tid til pasienten, besvarer alle spørsmål og yter førsteklasses service.
Synd at det koster litt å dra til henne!
Hun har en fantastisk sekretær, dyktig ung søt jente. Helena har det hele!
Alt i alt et flott team!
Ikke fornøyd
Lege: Rolf Whitfield SkrevetIkke fornøyd med måten jeg ble behandlet på, føler ikke at han tok noe på alvor. Følte ikke at han lyttet til hva jeg prøvde å forklare.
Utrolig flott lege.
Lege: Hans Kristian Opøien SkrevetVar hos Hans Kristian for tidlig ultralyd og hadde en veldig god opplevelse. Hyggelig og tålmodig lege som kom med gode tips angående graviditeten videre. Anbefales på det sterkeste.
Trygg og dyktig
Lege: Anita Soland SkrevetJeg opplevde denne gynekologen som trygg, beroligende og vennlig. Hun forstod at jeg var nervøs og at jeg hadde hatt ubehagelige opplevelser hos en annen gynekolog tidligere.
Jeg kan anbefale Anita Solund videre til de som er usikre eller gruer seg til å bli undersøkt.
Helt super!
Lege: Stine Fremming SkrevetJeg har vært hos denne legen tre ganger med noen års mellomrom og fått veldig fin oppfølgning. Hun er godt forberedt til timen og stiller oppfølgingsspørsmål fra siste besøk selv om det har gått noen år i mellom. Veldig varsom under selve undersøkelsen samtidig som hun er rask. Opplever henne som svært imøtekommende og positiv.