Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen
Opptatt av tastaturet
Lege: Jàkup Midjord SkrevetHadde vært bedre med en telefonkonsultasjon, ettersom legen kun så på bilder, og skrev på sitt tastatur de minuttene konsultasjonen varte.
Dyktig og meget hyggelig
Lege: Sidsel Haug SkrevetDr. Haug er en meget behagelig lege. Man føler seg ivaretatt og sett. Hun virker veldig sikker, vet akkurat hva som skal gjøres, og med godt resultat. Hun gjør gjerne litt ekstra uten å foreslå ny time og ekstra betalt. Hun kan anbefales.
Vennlig og hyggelig
Lege: Xiaotong Li SkrevetVar til føflekksjekk hos dr. Li i dag. Han var grundig og sjekket alle mine "flekker" før vi gjorde fotografering med Intelli studio, det nyeste innen føflekkscanning (har tidligere vært på Mole Max). Jeg er svært godt fornøyd med både undersøkelser og informasjon og går gjerne til kontroll hos dr. Li om et år.
Dyktig og empatisk
Lege: Jonas Koch SkrevetJonas er trygg, dyktig, grundig og tydelig i kommunikasjonen. Han tok meg på alvor og jeg ble lyttet til. Han kommuniserte med meg under undersøkelsen og forklarte hva han gjorde, det var beroligende. Han tok seg også god tid til å prate med meg etter undersøkelsen. Jeg opplevde at jeg ble veldig godt ivaretatt og at han var omsorgsfull.
Tidligere var jeg hos en annen gastroenterolog, ved en annen klinikk, og det var en særdeles ubehagelig opplevelse. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg tok turen til Jonas på Volvat for en second opinion. Beste gastroskopiundersøkelsen jeg har hatt!
Forferdelig opplevelse
Lege: Mila Lilleeng SkrevetJeg besøkte denne legen i november 2020. Som et resultat av laserbehandling fikk jeg mange arr på nesen. Jeg er veldig opprørt over dette faktum. Jeg sendte et klagebrev til Volvat og det er ikke noe svar ennå. Jeg tror at arrene skyldes inkompetansen til denne legen innen laserbehandling. Jeg har tidligere gjennomgått den samme behandlingen i en annen klinikk og har aldri hatt arr verken i nesen eller på andre deler av kroppen min.