Andreas Svee
Meget behagelig å ha som lege. Dyktig i sitt arbeid og lett å kommunisere med. Gir informasjon på en forståelig måte.
Jeg har hatt to konsultasjoner med Andreas, og jeg vil anbefale han på det sterkeste. Etter å ha gjennomgått en operasjon med han tidligere, følte jeg meg trygg nok til å komme tilbake til en ny konsultasjon.
Andreas er en utrolig dyktig kirurg med mye omtanke og sympati. Han tar seg alltid tid til å lytte til mine behov og bekymringer, noe som har gjort hele prosessen mye enklere.
Han var lett tilgjengelighet på telefon og jeg ble godt fulgt opp i ettertid. Jeg er svært fornøyd med resultatet av operasjonen, som overgikk mine forventninger.
Jeg har full tillit til Andreas og vil definitivt velge ham igjen for min neste operasjon. Takk til Andreas og resten av teamet på Aleris for en trygg og positiv opplevelse.
Hyggelig møte allerede ved konsultasjon - forklarer godt om selve operasjonen og tiden etter. Aleris sin app gjør det enkelt å huske forberedelser før operasjonen og hva man skal huske på etter. Man slipper å «Google seg frem til spørsmål.» dette er også godt forklart. Godt ivaretatt på selve operasjonsdagen og man blir ringt opp dagen etter for å kunne stille spørsmål som evt måtte ha dukket opp! Super fornøyd med resultatet og ikke minst en lettere hverdag.
Hadde en mislykket operasjon hos Andreas for en god stund siden.
Operasjonen var dårlig gjennomført, og jeg måtte opereres to ganger til for å oppnå et bra resultat. Han var lite interessert i å høre på meg og hva jeg ønsket, men gjorde det heller på sin måte. Ingen oppfølging etter operasjon.
Anbefaler ikke.
Anbefales på det sterkeste.
Jeg er så glad for at jeg valgte å få utført operasjonen av Andreas & co. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, og ikke minst servicen jeg fikk fra start til slutt.