Andreas Svee
Fra første møte til siste oppfølging har jeg følt meg trygg og ivaretatt. Profesjonell og vennlig hele veien. Kan virkelig anbefale Andreas på Aleris.
Det var en helt fantastisk velkomst og jeg følte meg trygg med en gang jeg kom inn i resepsjonen. Jeg har aldri møtt så blide, hyggelige og serviceminded mennesker i forbindelses med operasjon. Dette skal man lete lenge etter!
Tusen takk til Andreas Svee og alle ansatte som gjør en fantastisk jobb!
Jeg var hos Andreas på konsultasjon for første gang i april, ble møtt på en varm og god måte som skapte tillit og trygghet fra første stund. Andreas har vært veldig hjelpsom og trygg å ha hele veien i prosessen fra konsultasjon, til operasjon og etterkontroll. Han er letttilgjenglig på telefon, gir faglig gode råd og svarer på alltid på spørsmål hvis man lurer på noe.
Resultatet ble mye bedre enn forventet og anbefaler han på det sterkeste. Jeg er utrolig takknemlig for den jobben han har utført.
Han var dyktig i sitt fag. Flink til å forklare og veldig sympatisk. Følte meg godt ivaretatt. Brystene ble kjempefine, pent sydd. Tusen takk til hele teamet
Min operasjon har gått over alle forventninger. Lege Andreas Svee har oppnådd et veldig naturlig resultat, som jeg var ute etter. Jeg har gått til andre konsultasjoner, og jeg følte Andreas Svee forsto hva som ville passe meg best. Selve operasjonen gikk veldig bra, og jeg ble tatt godt vare på av hele teamet. Med god veiledning følte jeg meg veldig trygg på avgjørelsen min!
Jeg er også veldig takknemlig for at jeg fikk dra til Andreas Svee. Det siste jeg ville, var å gå til en lege og tenke «jeg kunne ha gått til en bedre». Andreas Svee var den beste legen jeg kunne ha gått til, og med operasjonen har jeg blitt mye mer selvsikker.