Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Fornebu
Ung og lite kunnskap om psykisk helse
Lege: Lars Henrik Bjørneboe SkrevetJeg har vært hos bjørneboe et par ganger da han har vært vikar for min fastlege.
Opplever at han har lite kunnskap om psykisk helse og uten forståelse til å sette seg inn i det.
Jeg følte meg ikke forstått, noe som ikke har vært noe problem tidligere.
Grundig og flink
Lege: Egil Johannesen SkrevetDr. Johannesen er en meget flink lege, som er grundig og tar både små og store problemer på alvor. Han henviser ikke uten grunn, men lot meg gå til kvinnelig kollega til GU. Meget sympatisk. Og humoristisk.
Dyktig og grundig
Lege: Andrea Gudrun Berz SkrevetJeg har hatt Andrea Berz som fastlege i mange år og jeg kunne ikke tenke meg en bedre lege. Hun lytter, forklarer og er tilgjengelig når det er behov for det. Jeg har på alle måter fått den responsen man kan ønske seg - var heldig da jeg fikk henne som min første fastlege.
Verdens beste lege
Lege: Egil Johannesen SkrevetAlltid hyggelig og behjelpelig, tar alle plager seriøst og viser respekt. Føler meg alltid godt overtatt.
Lytter, trygg og forklarer
Lege: Line Syvertsen SkrevetLene Syvertsen er en hyggelig og imøtekommende lege. Effektiv uten å virke stresset. Jeg har stor tillit til henne som fastlege.