Medisinsk Senter Fornebu

Forneburingen 209 1364 Fornebu

Siste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Fornebu

Litt for trygg , men god lytter

Lege: Egil Johannesen Skrevet

Bra lege men er litt for trygg. Bør henvise til spesialist oftere for å sjekke om at diagnosen er helt riktig.
Blir litt usikker på hvor riktig er alt det hans sier. Flink til å lytte.

Flink, lyttende og interessert i å følge opp meg.

Lege: Andrea Gudrun Berz Skrevet

Jeg fikk fort tillit til henne. Hun var lyttende og virket veldig hyggelig, profesjonell og dyktig. Føler jeg blir fulgt opp på en bra måte.

Lite engasjert og virker overfladisk

Lege: Andrea Gudrun Berz Skrevet

Veldig kort, lite engasjert og virker overfladisk. Går ikke inn i pasientens situasjon og flere forespørsler blir oversett (ikke behandlet). Jeg ønsket en sjekk vedr HPV virus, da dette er utbredt. Ingen tilbakemelding på legebesøket.

Andrea Berz er hel ved !

Lege: Andrea Gudrun Berz Skrevet

Dr Berz er den beste legen jeg har hatt. Hun er kunnskapsrik, profesjonell og tar deg på alvor. I tillegg har hun en eksepsjonell oppfølging av deg som pasient. Hvis noen trenger en 5 stjerners fastlege, er det ingen ting å lure på - hvis hun har båndbredde da.

Dyktig, lyttende og grundig

Lege: Andrea Gudrun Berz Skrevet

Jeg har hatt Andrea Berz som fastlege i mange år og kan ikke si noe annet enn at hun er utrolig dyktig og profesjonell! Hun gir seg ikke før hun har stilt diagnosen, hun er direkte og ærlig. Tåler du ikke høre sannheten er ikke dette legen for deg. Jeg har alltid følt meg trygg og ivaretatt hos henne!