Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Fornebu
Ikke lyttende
Lege: Andrea Gudrun Berz SkrevetJeg følte at Andrea ikke tok meg på alvor og stilte feil diagnose. Resulterte i at jeg måtte haste inn til legevakt og opereres. Har inntrykk av at hun ønsker å spare penger ved ikke å henvise til spesialist.
Kunnskapsrik
Lege: Line Syvertsen SkrevetLege Line er en veldig kompetant lege og jeg stor anbefales henne. Har veldige gode kommunikasjonsevner, er rolig og veldig flink til å henvise videre om dere trengs. Hun er den beste!
Veldig behagelig lege
Lege: Egil Johannesen SkrevetStod på venteliste for denne legen en stund, og fikk til slutt byttet.
Veldig flink, omsorgsfull og hyggelig lege.
Ikkenoe tidspress, spurte om det var mer jeg lurte på, annet han kunne hjelpe med, utover de tingene jeg kom med.
Kommer nok aldri til å skifte igjen :).
Grundig og vennlig
Lege: Lars Henrik Bjørneboe SkrevetNy fastlege ved Greverud, og jeg er strålende fornøyd. Vært hos ham et par ganger, og inntrykket er svært bra. Interessert, trygg og virker faglig dyktig.
Fornøyd med ny lege
Lege: Lars Henrik Bjørneboe SkrevetDet har vært en del vikarleger de siste årene, men nå virker det til at det er Bjørneboe som er min nye fastlege. Dette er jeg svært fornøyd med! Ved første par møter har han tatt seg god tid, lyttet og virket faglig sterk. Det han ikke kan, finner han ut av eller ber om hjelp. Godt inntrykk!