Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Kunne ikke blitt mer fornøyd

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Kvinne, 65 år:
I skrivende øyeblikk er det straks tre måneder siden anestesilegen og sykepleierne på Cosmoklinikken sørget for at jeg forsvant inn i narkosen i trygg forvissning om at jeg var i profesjonelle og erfarne hender.
Da jeg våknet, hadde kirurg Hilde Bjærke gjort meg 15-20 år yngre!
Noe jeg forbløffet kunne konstatere allerede dagen etter, da jeg var tilbake til kontroll for å fjerne dren og skifte bandasje: Halsen min var tilbake! Hakelinjen likeså! Kinnene hang ikke lenger, og ansiktet ”satt fast” igjen når jeg bøyde hodet fremover. Ja, allerede dagen før, umiddelbart etter at jeg ble vekket etter operasjonen, fikk jeg et speil og kunne se meg selv i øynene – som var mer våkne og åpne enn på aldri så lenge.
I løpet av den fem-seks timer lange operasjonen hadde Bjærke foretatt et halsløft, ansiktløft og panneløft.

Gjennom flere år hadde jeg sakte, men sikkert, kjent meg stadig mindre igjen i speilet. Og rømte stadig raskere unna så snart noen tok frem mobilen for å ta bilder. Jeg hadde researchet og grublet, skal .. skal ikke. Ønsket var slett ikke å bli en ”vakrere” eller annerledes person på noen måte, men bare bli mer meg selv igjen.
Basert på bakgrunn, omtaler, intervjuer, vekt på et ”naturlig resultat” m.m. var Hilde Bjærke og Cosmoklinikken en klar kandidat, og time for konsultasjon ble omsider bestilt.

Hilde Bjærke innga umiddelbart tillit. Avga ”tilstandsrapport” uten omsvøp, forklarte hvilke operasjoner som kunne være aktuelle, hvordan de ble utført og hva jeg kunne forvente, bl.a. på bakgrunn av alder og hudkvalitet. Og jeg fikk ærlige og direkte svar på mine spørsmål. Da operasjonsdatoen nærmet seg, mottok jeg grundig og godt presentert informasjon om prosedyrer, resepter, medisiner, osv. I dagene etter operasjonen, sendte jeg et par spørsmål på sms til Bjærke direkte, og fikk umiddelbart de svarene jeg trengte.

Ikke ett sekund har jeg angret. Tvert i mot. Hver eneste morgen, helt siden operasjonen, har jeg gledet meg over gjensynet med den jeg som voksen har oppfattet meg selv som, i speilet. Tross blåmerkene, som var borte etter to ukers tid, og tross ømhet, stramming og nummenhet (men aldri direkte smerter) – som fortsatt er merkbart, men i stadig mindre grad. Dette er normalt, det vil forsvinne, og er noe som er godt kommunisert. Resultatet, nå som hevelsene og den umiddelbare strammingen har gitt seg, er dessuten så ”naturlig” som lovet og ønsket. Allerede etter ti dager var jeg ute blant folk igjen, med pannebånd under lua. Og selv ikke nære venner har stusset eller gransket ansiktet mitt nærmere i løpet av disse månedene. Men enkelte har bemerket at jeg ser så ”opplagt” eller ”godt” ut. Bonus!

Om en uke skal jeg tilbake til Nydalen, til 3-månederskontrollen. Jeg ser frem til å kunne takke alle der for en opplevelse og et resultat som er slik at jeg kan skrive under på all positiv omtale av Hilde Bjærke og Cosmoklinikken jeg har lest her på legelisten.no.

Øvre og nedre øyelokksoperasjon

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med Hilde og teamet på Cosmoclinic! I november 2022 tok jeg øvre øyelokksoperasjon og fjernet samtidig poser under øynene. Jeg hadde gruet meg veldig til narkosen, men alt gikk kjempefint.

Hilde er rolig, profesjonell og ekstremt dyktig, og hun har er flott team i ryggen som gjør alt for at du skal ha det bra. Har ikke angret et sekund på at jeg valgte Hilde og Cosmoclinic.

Jeg ser og føler meg 10 år yngre ut, føler meg fresh og får flotte komplimenter!

Veldig fornøyd med både resultat og hvordan jeg ble fulgt opp, både før, under og etter operasjonen.

Veldig fornøyd, kunne ikke vært bedre!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Det er ca 6 måneder siden jeg hadde full bukplastikk og sammensying av magemuskler hos Thomas Berg og jeg er VELDIG fornøyd. Thomas Berg er den beste innenfor sitt fag. Jeg har ikke lengre vondt i ryggen, kan trene og gå langt uten smerte som jeg hadde tidligere. Det har også gitt meg et "dytt" i riktig retning når det kommer til livsstilsendring. Siden jeg nå kan trene og se resultater av det, spiser jeg også sunnere. Jeg har søvnapne, og det har også blitt bedre grunnet vektreduksjon. Til slutt ser arret veldig pent ut, magen er flat og jeg har fått et helt nytt liv. Må også skryte av sykepleierne som tar seg så god tid til pasientene.

Svært dyktig!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Utførte først et brystløft, etterfulgt av implantater etter noen måneder hos Dr.Berg. Kunne ikke vært mer fornøyd med både resultatet og valg av kirurg og klinikk. Her blir du ivaretatt fra du kommer inn døren til ferdig resultat. Jeg opplevde Dr. Berg som profesjonell, erfaren, trygg, empatisk, og svært dyktig på å identifisere mine behov og ønsker. Han gir også god oppfølging i etterkant. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med resultatet❤️ Et nydelig håndarbeid utført, med fine og svært lite synlige arr.

Anbefaler Dr. Berg på det varmeste!

Kunnskapsrik og veldig betryggende

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg opererte brystene mine for første gang på cosmo Clinic og jeg kan ikke skryte nok.
Thomas Berg var min kirurg og jeg er kjempe godt fornøyd med resultatet.
Han tok seg god tid på konsultasjonen , han lyttet til meg og kom med betryggende tilbakemeldinger.
Han fikk meg til å føle at her var jeg i trygge hender.
En fantastisk person, som vil pasientens beste.
Ble så godt ivaretatt av alle der og anbefaler på det sterkeste denne klinikken.

Tusen hjertelig takk