Konnerud Legesenter

Thorsbergv 6 3032 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved Konnerud Legesenter

Fantastisk og kunnskapsrik lege

Lege: Shuja Ur Rehman Skrevet

beste lege jeg har hatt noen sinne. Han henviser deg raskt til spesialister om nødvendig, og de er alltid de beste på feltet! Han følger deg tett opp, ingen ventetid når du har time etc. Kan ikke få fullrost denne legen:) Hele familien har han nå som fastlege og det betyr mye at han også følger opp gamle mennesker i sluttfasen av livet på en så verdig og profesjonell måte. Jeg føler meg så heldig og trygg både på vegne av mine gamle foreldre og meg selv:) Stor rose til legen vår!

Dyktig, men lang ventetid

Lege: Erik Dag Knudsen Skrevet

Erik er en kjempe flink lege når du først kommer inn til han. Kan være alt fra 30 min - 2 timer før du kommer inn. Damene i luken kunne gjerne ha gått på smilekurs, de er sure og lite imøtekommende.

Super service og tar meg seriøst

Lege: Erik Dag Knudsen Skrevet

Har hatt Dr Knudsen som fastlege i mer enn 25 år og pendler fra Asker hver gang jeg skal til konsultasjon. Han tar meg på alvor og jeg føler at han virkelig bryr seg om mitt vel og ve. Ringer ofte på kvelden med resultater og prøver mm. Ble fulgt opp etter en operasjon på sykehus uten å ha vært innom fastlegen. Superservice!! Ta med en bok til venteverelse, det kan ta noe tid. Men, for en god, skikkelig konsulentasjon venter jeg gjerne. Smil til damene i luken og de smiler tilbake.

Lytter, forstår og agerer

Lege: Erik Dag Knudsen Skrevet

Min familie har brukt Dag Erik i alle år, og vi kunne ikke bedt om en bedre lege.

Selv har jeg kun brukt han det siste året, på grunn av psykiske problemer, og jeg har opplevd å bli hørt og tatt seriøst. Han har tatt grep både ift. DPS og NAV, og vært rask ute med alt han har lovet.

Ser at mange klager på ventetiden, noe jeg antar skyldes at han er så flink, og at de fleste ønsker å fortssette å bruke han. Jeg har ofte måttet vente en stund, men aldri mer enn 30 minutter, som jeg mener er godt innenfor rimelighetens grenser.

Jeg venter gladelig 30 minutter for god helse!

Flink og dyktig lege men sur kontordame

Lege: Erik Dag Knudsen Skrevet

Kontordamen er utrolig sur og gretten. Frekk i telefonen ved flere anledninger. Bortsett fra det er legen kjempeflink og dyktig, snill og varm.