Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Konnerud Legesenter
Passet ikke for meg
Lege: Shuja Ur Rehman SkrevetDenne legen passer sikkert godt for noen, og ikke så godt for andre. Slik er det stort sett. Følte meg ikke sett og hørt. Når man er voksen vet man stort sett hva som feiler en. Fikk feil diagnose, og hadde selv rett. Han er meget grundig faglig sett, men gjetter seg til diagnoser ved å se/føle deg, og tro at han har sosial intelligens høy nok til å forstå deg/hva det feiler det. Noe han ikke har. Høy scoring på faglig nivå/kunnskap. Lav scoring på sosial intelligens.
Faglig dyktig og et stort medmenneske
Lege: Erik Dag Knudsen SkrevetHar hatt Knudsen som fastlege i mange år og kunne aldri tenkt meg å bytte til noen andre. Knudsen er veldig faglig dyktig. Han lytter til pasientens opplevelse av sin situasjon og er oppriktig interessert i å gjøre sitt beste for å hjelpe deg som pasient. Han gjør sitt beste for å forstå hvordan du som pasient opplever din egen situasjon og ikke bare hvordan han som lege opplever situasjonen utenfra. Han er rett og slett en dyktig lege og et stort medmenneske. Han kontakter deg til og med utenom sin arbeidstid og i helger dersom det skulle være noe spesielt. Til og med på selveste julaften kan man oppleve å motta en telefon fra Knudsen,med ønske om en god jul,om han vet at du er i en vanskelig situasjon i livet. En enestående fastlege som anbefales på det sterkeste.
Ekstremt dyktig! Beste legen jeg har hatt
Lege: Shuja Ur Rehman SkrevetHan er den beste legen jeg har hatt. Ekstremt flink, og lytter til deg. Han er ikke en slik lege som «ser det Ann», veldig flink til å ta ting seriøst. Anbefaler han på det sterkeste!
Legekontoret er også veldig høflige og flinke.
Ufin!!!!
Lege: Shuja Ur Rehman SkrevetBetalte rett og slett for å få kjeft! Jeg var der og fikk kjekt for at han mente jeg ikke hadde oppgitt symptomer, disse symptomene sto i Journalen min.
Dette var rett å slett en så ubehagelig opplevelse at jeg byttet fastlege.
Kjempe dyktig
Lege: Erik Dag Knudsen SkrevetDyktig lege som er hyggelig, dyktig og omgjengelig. Trives godt med Erik Dag som fastlege. Sterk anbefaling