Volvat Storo
Bestill time
Usedvanlig dyktig kirurg! Super oppfølging!!! Super kommunikasjon!! Beste gastrokirurgen jeg har hatt!!!
Profesjonel, empatisk og utrolig dyktig. Dr steinbach rekonstruere brystene mine etter en kreft opprasjon. Resultatet er påfallende. Jeg kan ikke få rost han nok.
Kom for Hemorider, tatt 2 opprasjoner. Pluss tre runder med Butox. Gått med store smerter i 7 mnd nå. Og må si at oppfølging og følelsen av at det smerte helvete dette er og har vært. Tærer på alt som har med livs glede og gjøre. Trodde Volvat som privat aktør, både ville ha god oppfølging. Og ville være tettere på, for og få dette bra så raskt som mulig, men sitter med en følelse av og bli overlatt mye til meg selv.Det er gjentagende beskjeder om at dette tar tid, mens en leser om andre som har fått dette unna på kun 2-3 mnd. Det sies at mann skal være Best i klassen, men jeg begynner og få en følelse av at det ikke helt stemmer nå desverre:(
Bestilte time for PRP-behandling hos Volvat Storo etter anvisning fra klinikk i Storbritannia at slik behandling ville være gunstig før behandling der.
Ved oppmøte får jeg beskjed om at "det hadde gått for langt" for PRP-behandling og at behandlingen i Storbritannia var "noe kun de som solgte den trodde på".
Volvat skulle informert om at de ikke ville gi meg den behandling jeg eksplisitt hadde etterspurt; jeg sendte MR/DICOM filer god tid i forkant av timen. I stedet fikk jeg et helt unødig besøk og en regning på kr. 2550,- for å få beskjed om at jeg ikke kunne få det jeg ønsket.
Behandlingen i Storbritannia var vellykket.
Kirurgen er dyktig og nøye gjennom hele prosessen (fra første konsultasjon helt til den siste oppfølgingen).
Jeg er veldig fornøyd med resultatene. Anbefales!