Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strinda Legesenter AS
Anbefalles på det sterkeste.
Lege: Liv Løvaas SkrevetLiv er en fantastisk lege som tar deg på alvor, og tar seg tid til og lytte. Hun er nøye og er god på relasjon. Hun er også super med barna og følger alltid opp. Jeg får alltid time når jeg trenger dersom det haster.
dårligere lege skal du lete lenge etter
Lege: Esten Kvello SkrevetSjeldent esten kommer med konkrete tips for behandling. Han spør deg hva vil du at jeg skal gjøre. Dermed har han store hull i sin kunnskap. Ikke velg han her, burde fått refundert de pengene som jeg har brukt på han.
Hvis du kan, velg Liv Løvaas!
Lege: Liv Løvaas SkrevetFantastisk lege som tar seg tid til pasienten sin. Hun er faglig sterk og gjør deg trygg. Lett å snakke med og åpen for spørsmål. Trist å flytte fra en så dyktig lege.
Fantastisk
Lege: Liv Løvaas SkrevetLiv er en fantastisk lege som tar deg på alvor, men ikke overdramatiserer. Hun er nøye og er god på relasjon. Hun er også super med barna og følger alltid opp. Jeg får alltid time når jeg trenger dersom det haster.
Dårlig til å gå i dybden
Lege: Elisabeth Hetle SkrevetVirker overfladisk, og tar for lett på problemstillingene pasienten opplever. Dårlig på å undersøke (prøver), og tilbakeholden på videre henvisning.