Strinda Legesenter AS

Vegamot 8 B 7049 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Strinda Legesenter AS

Spør om hva han skal gjøre....

Lege: Esten Kvello Skrevet

Han er hyggelig og slikt, men som personen under sa, ville han heller ikke referere meg til gynekolog, selv om jeg forklarte at at spesifikke ting var galt. Han trodde bare på meg når jeg forklarte at de ikke har instrumentene som trengs på et vanlig legekontor - jeg må faktisk til en gynekolog.

Det mangler noe kunnskap også. Jeg har blitt møtt med "ha vil du at jeg skal gjøre" flere ganger... det er jo HAN som er legen, og skal vite HVA som må gjøres, men tydeligvis er dette noe JEG må finne ut FØR jeg kommer til han.

Esten blir også litt nervør /synes det er ubehagelig å snakke om visse ting, noe jeg synes rett og slett er uakseptabelt for en lege. Han er definitivt ikke den verste legen, men man bør nok være forberedt på å selv fortelle (i det minste delvis) hva du han legen skal gjøre.

Ellers er han god til å lytte og hyggelig ellers. Liker ikke veldig god å referere folk til gynekolog, virker det som, men er ikke egentlig vrang. Føler meg vel ganske nøytral i.f.t han. Snakker rolig or er villig til å ta seg tid til ø høre på pasienten.

Ellers er det hyggelig personale i resepsjonen, som også er delvis (?) de samme som tar prøver og setter sprøyter.

Ikke særlig fornøyd!

Lege: Esten Kvello Skrevet

Godt førsteinntrykk, men har etter hvert lagt merke til at man ikke føler seg godt tatt vare på hos Esten Kvello. Han er alltid høflig og trivelig når man er der, men jeg føler som oftest at jeg ikke blir tatt seriøst når jeg er der. Han virker lite interessert og stresset.

Hyggelig og effektiv

Lege: Elisabeth Hetle Skrevet

En lege som er omtenksom, hyggelig og blid.
Måtte vente litt lenge før jeg ble ropt opp.

Bra og effektiv lege!

Lege: Elisabeth Hetle Skrevet

Jeg synes dr. Hetle har fått veldig mange dårlige tilbakemeldinger på denne siden, og var derfor ganske nervøs før den første timen hos henne. Jeg ble veldig positivt overrasket, da hun var en helt grei lege som lyttet og tok meg alvorlig, hun var verken overdrevent hyggelig eller kald og stressa. Hun hjalp meg med det jeg trengte og var effektiv; noe jeg setter pris på. Hun er kanskje ikke den legen som er den mest medfølende, noe som er helt greit da jeg ikke går til legen for å få medfølelse. Jeg er veldig fornøyd med å ha dr. Hetle som lege!

Har forbedringspotensiale

Lege: Elisabeth Hetle Skrevet

Jeg opplevde ikke å bli sett de to gangene jeg har vært der. Hun satt for det meste med øynene i dataen.