Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strinda Legesenter AS
En fantastisk lege!
Lege: Liv Løvaas SkrevetDet ingenting å si på behandlingen man får. Jeg opplever at Løvaas tar seg tid, hun følger opp hvis det er noe og gir mye informasjon. Det er ikke noe jeg ikke tør å ta opp med denne flotte legen! Hun anbefales absolutt!
Fantastisk - slik en lege SKAL være!
Lege: Liv Løvaas SkrevetFantastisk til å lytte, følger opp alle bekymringer, og tar vare på deg som pasient. Ingenting blir pinlig, ingenting blir rart, alt føles naturlig, og det merkes at hun oppriktig bryr seg om deg.
Dit hun drar, drar jeg!
Lege: Nina Therese Hagen SkrevetFantastisk dame som ser MEG, har gjentatte ganger hatt tøffe perioder i livet, der hun alltid har tatt seg tid til å høre på meg. når jeg kommer inn spør hun meg alltid hva JEG trur det kan være, alt fra lungebetennelse, vannkopper hos barna eller mitt indre som har det vondt,hun lytter og viser meg respekt, å vi finner alltid gode løsninger som jeg er fornøyd med. virkelig en dame med hjertet på rett plass, så da hun flyttet fra sørbyen for å starte eget på strinda, fulgte jeg etter, kjører gladelig byen rundt for en slik lege.
Verdens beste fastlege!
Lege: Nina Therese Hagen SkrevetDen beste og mest empatiske legen jeg har hatt! Veldig lei meg for at jeg måtte bytte lege da jeg flyttet for et år siden! Tar seg bestandig god tid og lytter til det man har å si.
Dyktig og forsåelsesfull
Lege: Esten Kvello SkrevetEn dyktig lege som er lett å prate med og flink til å forklare.