Aleris Frogner

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Frogner

Faglig dyktig og trygg

Lege: Usman Rana Skrevet

Jeg var hos Usman Rana med en alvorlig ørebetennelse. Timen hos han førte til at jeg kunne unngå operasjon ved Ahus. Jeg ble frisk umiddelbart fra å være svært dårlig i en måned. Hadde vært hos fastlegen flere ganger uten at det hjalp. Han brukte en god del tid og ga seg ikke før han oppnådde god resultat. Anbefaler Usman Rana på det sterkeste. Han er forståelsesfull, svært kunnskapsrik, og en trygg lege. En av de beste. Tusen takk for hjelpen.

Arrogant og ikke faglig oppdater på HRT

Lege: Kristina Sole Skrevet

Ønsket konkrete råd om spesikke problemstillinger innen HRT.
Ble belært om at overgangsalder ikke er en sykdom og hun kom med utdatert informasjon. Ble skrubbet ut 10 min før tiden var ute. Er overrasket over at Aleris ikke legger vekt på profesjonalitet.

Vurdering for prolapsoperasjon

Lege: John Anker Zwart Skrevet

Hyggelig, lun og imøtekommende type. Følte at han lyttet til min historie og mine tanker, samtidig som han gav faglig input og forklarte godt de medisinske uttrykkene. Jeg følte meg ivaretatt og at han ønsket mitt beste. En positiv pasient-opplevelse.

Vanskelig kommunikasjon, ikke mye interesse i pasienten

Lege: Mirza Jusufovic Skrevet

Når man møter en lege som stadig kikker på klokka, viser med kroppsspråket sitt og nervøs lek med kulepennen at han bare vil få timen overstått, da er det virkelig best å finne en annen nevrolog. Det er dessverre svært skuffende å møte leger som kanskje kunne ha hjulpet, men som ikke vil. Jeg vil ikke spekulere i årsaken til manglende motivasjon, men denne legen burde gå i seg selv og vurdere om hen er i riktig yrke.

Kunnskapsrik, varm og trygg

Lege: Jenny Alvirovic Skrevet

Opererte hos Aleris med Dr. Alvirovic. Ble møtt av en varm, empatisk og kunnskapsrik lege. Hun oppleves stødig i forkant av operasjon. Ble for første gang møtt av en gynekologisk kirurg som var støttende i de valgene jeg har ønsket meg, og enig i løsningene som var skissert av henvisende lege. Fikk god informasjon både i forkant og kjapt i etterkant av operasjonen. Validerende ifht de smertene jeg har opplevd da hun finner endometriose. Hun er trygg, varm, empatisk, dyktig, lyttende og veldig god i sin kommunikasjon med pasienten.
Anbefales på det varmeste.