Volvat Oslo - Majorstuen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Borgenveien 2A 0370 Oslo

Siste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen

Meget hyggelig og tok seg tid

Lege: Audun Finstad Skrevet

En fin opplevelse hos Dr. Finstad
Følte meg godt ivaretatt og han svarte utrykkene på spørsmålene jeg hadde

Lite empati og forståelse

Lege: Anita Soland Skrevet

Opplevde lite empati og forståelse for mine problemer. Spurte ikke noe utdypende og virket som at hun var lei av jobben og ville ha meg ut av døren fortest mulig. Hun var hyggelig, men kald og kort. Sa også plutselig at hun ikke kunne trylle, noe jeg heller ikke hadde spurt om hun kunne. Tilbydde meg p piller som var nye på markedet som kanskje kunne hjelpe, men ingen videre oppfølging eller at jeg kunne komme tilbake dersom p pillene ikke fungerte. Kommer dessverre ikke tilbake hit :(

Forferdelig

Lege: Thomas M. Gundersen Jordan Skrevet

Forferdelig lege. Avbrøt meg, tok meg ikke på alvor. Svært vanskelig å kommunisere med. Fikk ikke noen tips, ble bare sendt rett ut.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Mila Lilleeng Skrevet

Meget høy kompetanse og jeg ble godt ivaretatt.
Hun har spesialisert kunnskap og erfaring innen sitt felt. Dr. Lilleng gav meg grundig undersøkelse.
Jeg hadde forsøkt flere behandlinger uten effekt.Hun gav meg nøyaktig og tillpasset behandling. Hun er oppdatert på behandlingsmetoder, samt medikamenter og videre behandling.
Svært fornøyd.

Svært misfornøyd

Lege: Hans Kristian Opøien Skrevet

For en arrogant person. Han kunne prøvd med å spørre hvorfor jeg var der. Veldig ovenfra og ned. Det var kritiserende og aggressiv kommunikasjon jevnt over i hele timen. Svært usympatisk. Journalnotatet ga samme krenkende inntrykk. Jeg fikk feilinfo om mine rettigheter til IVF i det offentlige. Rettigheter jeg faktisk hadde.