Volvat Oslo - Majorstuen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Borgenveien 2A 0370 Oslo

Siste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen

Beste gyn opplevelsen !

Lege: Stine Fremming Skrevet

Kom hit for en celleprøve / vag. Ul, utrolig dyktig og hyggelig lege !! Anbefales på det sterkeste !

Ekstremt trygg og omsorgsfull lege

Lege: Trine Tromsdal Skrevet

En fantastisk dyktig lege som er både stødig, trygg og omsorgsfull. Hun ser hele deg og møter deg på best mulig måte. Anbefaler Trine på det sterkeste.

Sympatisk

Lege: Pål Wiktor Skrevet

Imøtekommende og behagelig, som igjen gjør det lettere å åpne seg og komme i gang på eget initiativ. Får inntrykk av å bli forstått og og hørt. Selv om jeg utrykker meg stokastisk, usammenhengende og irrasjonell fanger han opp hva jeg prøver å si/uttrykke meg om, og om min situasjon og mine mentale utfordringer

En god opplevelse

Lege: Helena Enger Skrevet

Jeg er 31 år og aldri tatt celleprøve grunnet frykt for undersøkelsen og tidligere besvimt. Helena var veldig imøtekommende og rolig. Hun forklarte alt hun gjorde og tok det i ett rolig tempo etter mitt ønske.
Jeg følte også at hun tok seg god tid til en prat først og besvarte mine spørsmål. Anbefales på det sterkeste! Det er definitivt til henne jeg skal dra neste gang også.

Svært kunnskapsrik og imøtekommende

Lege: Pål Wiktor Skrevet

Kjempegod oppfølging, profesjonell og gir en trygghetsfølelse ved at man blir ivaretatt. Han er også svært effektiv, og er opptatt av å få deg på stø kurs trygt og raskt.
Forklarer på en forståelig måte hvordan interaksjonen med kroppen og medisiner virker, og er nøye med å kontrollere blodtrykk og puls etc.
Han behandler deg som pasient med respekt og forståelse.
Kunne ikke vært mer fornøyd. Hadde det bare vært flere som han.
A++