Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen
Forferdelig
Lege: Hans Kristian Opøien SkrevetUtålmodig, nedlantende, brukte bare korte svar og blir sint om man ikke er enig med ham. Han var forvirret av terminologi. Null empati.
Kunnskapsrik, tillitsfull, dyktig, empatisk
Lege: Pål Wiktor SkrevetPål Wiktor er en fantastisk psykiater. Hans empatiske vesen gir tillit, man blir beroliget og føler seg ivaretatt. Han er kunnskapsrik, lyttende, ikke-dømmende og viser stor forståelse for pasientens situasjon. Jeg kunne ikke bedt om bedre oppfølging. Man føler seg lettet og bedre bare av å snakke med han. Jeg vil på det sterkeste anbefale Pål Wiktor. Den beste legen jeg har møtt.
En fantastisk hudlege!
Lege: Sidsel Haug SkrevetSidsel Haug er en lege det nok ikke finnes altfor mange av. Hun bruker tid på pasientene sine, er et varmt menneske, nysgjerrig og svært empatisk. Kan anbefales på det sterkeste!
Opptatt av tastaturet
Lege: Jàkup Midjord SkrevetHadde vært bedre med en telefonkonsultasjon, ettersom legen kun så på bilder, og skrev på sitt tastatur de minuttene konsultasjonen varte.
Dyktig og meget hyggelig
Lege: Sidsel Haug SkrevetDr. Haug er en meget behagelig lege. Man føler seg ivaretatt og sett. Hun virker veldig sikker, vet akkurat hva som skal gjøres, og med godt resultat. Hun gjør gjerne litt ekstra uten å foreslå ny time og ekstra betalt. Hun kan anbefales.