Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen
Kjempe betryggende og hyggelig lege
Lege: Trine Tromsdal SkrevetJeg hadde aldri vært hos gynekolog og valgte å prøve Trine etter å ha lest litt om henne her.
Hun var veldig imøtekommende, rolig, betryggende og profesjonell. Føler mange leger kan være kalde og upersonlige, men hun var kjempe behagelig og gjorde det til en fin opplevelse!
Anbefaler Trine!:-)
Utrolig god hjelp!
Lege: Aksel Espen Foss SkrevetAksel henviste meg til ultralyd og oppdaget svulsten i løpet av en konsultasjon. Da hadde jeg hatt utallige konsultasjoner hos fastleger i fler år, hvor jeg bare ble sendt hjem med beskjed om overgangsalder. I prosessen som har fulgt etter det, har Aksel vært en fantastisk støtte for meg. Tilgjengelig og følger opp. Det er dyrt, men for meg har det vært helt uvurderlig. Denne legen har jeg tillit til!
Vennlig og informativ
Lege: Helena Enger SkrevetHadde en utrolig fin opplevelse hos Helena. Hun er så snill, varm og forsiktig. Gjennomførte både celleprøve og generell sjekk uten at det var noe ubehagelig, og hun tok seg god tid selv om hun var effektiv. Kunnskapsrik og god på å forklare. Anbefales virkelig!
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Sidsel Haug SkrevetSidsel Haug er alt jeg drømmer om at enhver lege skal være. Hun er empatisk, forståelsesfull, nøye, nysgjerrig, og hun gir inntrykk av å ta meg som pasient på alvor. Hun gir en grundig oppfølging, og tar de testene det er behov for, for å få gjort en grundig utredning. Hun er åpen om hvor mye hun vet, og hun gir inntrykk av å reflektere rundt alle de potensielle forklaringene av symptomene. Hun ser hele bildet. Det fører til at jeg føler jeg kan stole på hennes beslutninger. Tusen takk for en godt utført jobb.
Legen er ikke interessert i å bruke tid på pasienten
Lege: Xiaotong Li SkrevetLegen brukte lite tid på sette seg inn i min sak og var heller ikke spesielt interessert i å høre om hva jeg har tidligere prøvd av behandlingen hos min fastlege.
Min hudplage ble ikke undersøkt grundig nok (det ble ikke tatt noen prøver eller tatt hensyn til det jeg prøvde å fortelle).
Det hadde vært kanskje greit hvis hans hadde hjulpet meg til slutt, men hans behandling hadde heller ingen virkning.
Tapte tid, måtte bytte lege