Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen
Trygg, vennlig og profesjonell!
Lege: Sidsel Haug SkrevetEn fantastisk og vennlig lege som er profesjonell og behagelig. Informerer og veileder på en måte som fikk meg til å føle meg trygg på at bedre hudlege finnes ikke! Anbefales!
Uhygienisk rutine, avvisende til problemer.
Lege: Helena Enger SkrevetHelena enger foretok en gynekologisk undersøkelse på meg og tok ikke i bruk hansker da hun førte inn et spekulum i skjeden min. Hun brukte heller IKKE hansker da hun tredde på kondomet på uldralydinstrumentet som også ble ført i skjeden min. Enger hørte heller ikke på mine egentlige problemer og skjøv de unna.
Fantastisk hudlege
Lege: Xiaotong Li SkrevetDr Li var både hyggelig, lyttende og virket kunnskapsrik. Kommer absolutt tilbake om jeg trenger hudlege igjen, og vil anbefale ham videre.
Fantastisk gynekolog
Lege: Helena Enger SkrevetJeg har aldri vært hos en flinkere gynekolog noen gang. Jeg har aldri før følt meg glad og fornøyd når jeg har vært til slik undersøkelse før, men sånn følte jeg meg denne gang. Hvis du er en som er veldig engstelig for å gå til denne vanlige kontrollen, så kan jeg sterkt anbefale henne. Jeg vet at jeg kommer til å bruke henne igjen.
Helt fantastisk - 10 stjerner
Lege: Jàkup Midjord SkrevetHelt fantastisk kirurg. Anbefales på det sterkeste! Så vennlig,imøtekommende,trygg og behjelpelig. Takk for god service, har vært hos Midjord både når han jobbet for Aleris og nå på Volvat. Operert ankel på Aleris og nå skulder.