Volvat Oslo - Majorstuen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Borgenveien 2A 0370 Oslo

Siste vurderinger av Volvat Oslo - Majorstuen

Lite imøtekommende og mangel på empati

Lege: Sigmar Jack Skrevet

Dessverre var erfaringen min langt fra positiv. Jeg opplevde ortopeden som lite imøtekommende og manglende på empati. Han virket ikke interessert i å lytte til mine bekymringer eller ta smertene mine på alvor. I stedet ble mine plager bagatellisert, og jeg følte meg ydmyket og ikke respektert som pasient. En god lege bør kunne møte sine pasienter med forståelse og respekt, og dette var dessverre ikke tilfelle her.

Kunnskapsrik, behagelig og full konsentrasjon.

Lege: Rune Wiggo Hviding Skrevet

Jeg var for første gang hos en nevrolog. Det ble opplysende , lærerikt om hjernens funksjoner - svært interessant og hjelpsomt fordi jeg forstod at hjernen også har mulighet til å "helbrede" seg selv. Da kan jeg slappe litt av.
Jeg ble møtt med respekt og opplevde at vi var likeverdig selv om det var strenge skiller i pasient - lege forholdet. Det var betryggende fordi særlig fordi jeg før hadde opplevde et "intimiserende" forhold med en høyt utdannet fagperson. Det må aldri forekomme. Jeg var ute etter å forstå og få kunnskap så denne nevrologen passet nok godt for meg.
Han var for med en særs god lytter med dertil faglige gode spørsmål jeg mer kjente dybden av på hjemturen.

Takk for virkelig god hjelp også med henvisning videre.

Inkompetent

Lege: Xiaotong Li Skrevet

Legen burde forske mer på de områdene han jobber med, han jobber tross alt med menneskers liv og utseende. Volvat må også ha bedre kontroll over sine ansatte, men de ser ikke ut til å bry seg, så lenge de tjener penger.

FAGLIG STERK

Lege: Ellen Sofie Wessel Skrevet

Jeg har hatt veldig stor nytte av terapi hos psykiater Wessel. Hun er engasjert og kunnskapsrik. Hun ser hele meg og gir meg tro på at jeg kan komme meg videre.
Jeg anbefaler Wessel fordi hun er faglig sterk og trygg. Hun hjelper meg til å jobbe med meg selv.

Hyggelig ,morsom og kunnskapsrik

Lege: Pål Wiktor Skrevet

En kjempefin konsultasjon hos P .Wiktor ! Vi var der for adhd med til barnet vårt ,og kunne ikke vært mer fornøyd! Kunnskapsrik ,hyggelig, imøtekommende ,morsom ! Vi føler oss trygt ivaretatt av denne legen 👍