Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strinda Legesenter AS
Helt ok
Lege: Esten Kvello SkrevetJeg hadde vært syk i 1 uke og ble verre og verre for hver dag som gikk. Hadde tørrhoste som kom fra brystet, tett nese/bihuler, oppkast, svingende feber, og følte meg generelt sett utrolig dårlig! Legen sa det nok bare var en kraftig forkjølelse.. Trodde jeg skulle falle av stolen da han sa det. Det ble heldigvis tatt en crp, som var hele126..! Tror ikke legen så den komme..!
Derimot, var han veldig flink i selve undersøkelsen av mandler, lymfeknuter, lytting på lungene osv.. men selve kommunikasjonen med meg som pasient, den var ikke helt på topp.
Empatisk, grundig og faglig dyktig
Lege: Kristine Rød Ekle SkrevetDr. Ekle er en fastlege som er empatisk og tar seg god tid til meg som pasient. Hun lytter godt, med både blikkontakt og tydelig kroppsspråk. Hun tar meg på alvor uansett om det gjelder psykisk eller fysisk sykdom og er opptatt av å finne gode løsninger for helseplagene mine. Jeg opplever dr. Ekle som grundig og faglig flink og jeg har alltid følt meg i trygge hender hos henne.
Det eneste minuset er at hun ofte er litt forsinket.
Blid og flink lege
Lege: Kristine Rød Ekle SkrevetJeg fikk god hjelp og følte at hun trodde på meg og brydde seg om problemene mine. Hun tok seg god tid og jeg fikk svar på alt jeg lurte på. (Jeg har kun vært hos henne én gang, men jeg fikk et veldig godt inntrykk).
En lege som tar deg på alvor
Lege: Liv Løvaas SkrevetLiv er en utrolig dyktig lege som jeg kan anbefale på det sterkeste. En av mange årsaker til det er hennes evne til å lytte og ta deg på alvor, en egenskap jeg har erfart mange leger ikke har. Hun er også svært faglig dyktig og det aldri noe problem bli henvist videre dersom det er behov for det.
likegyldig
Lege: Elisabeth Hetle Skrevetgir ikke gode nok tilbakemeldinger, er uengasjert og går ikke i dybden av helseproblemene, bytter fastlege nå