Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strinda Legesenter AS
Rush Hour
Lege: Elisabeth Hetle SkrevetDet virker som Elisabeth ikke er fornøyd med det yrket hun har valgt. Hun er meget kjapp og jeg sitter alltid igjen med spørsmål. Hun sier hadem like fort som hallo.
God allmennlege
Lege: Nina Therese Hagen SkrevetNina er en lege som er trygg på kunnskap, og det er tydelig at hun kan det hun snakker om.. ikke den ivrigste til å henvise videre med mindre hun selv mener det trengs..
Lytter godt og er beroligende.
Ingen gode opplevelser.
Lege: Esten Kvello SkrevetByttet til Kvello når jeg flyttet til Trondheim for å studere, og har ikke hatt en god opplevelse siden jeg satte foten innom døren for første gang dessverre. Bør lære seg å høre på pasientene sine, og ta dem seriøst. Har opplevd å bli krysset ut mens jeg sitter på venterommet, men fått faktura uansett. Satser på bedre hell med neste fastlege.
Empatisk, støttende og kyndig lege!
Lege: Elisabeth Hetle SkrevetJeg har hatt Dr. Elisabeth Hetle som fastlege i 7 år nå, og både jeg og mine barn har alltid fått all den hjelp og støtte vi trenger fra henne. Vi har vært til henne ofte, og hun finner alltid tid til å ta oss inn til timer, og hun ringer alltid tilbake eller sender SMS i hastesaker hvor jeg har bedt om det. Til timebestilling og andre henvendelser anbefaler jeg legesenterets SMS-tjeneste, der får jeg veldig raskt svar. Dr. Hetle henviser alltid videre når jeg ber om det, eller ved eget initiativ. Hun lytter, stiller gode spørsmål, og bidrar til å finne konstruktive løsninger både knyttet til fysisk og psykisk helse. Hun fremstår som klok, reflektert og respektfull i møte med meg og mine barn. Hennes uttalelser i møte med oss virker veloverveide, forskningsbaserte og angstdempende/beroligende. Min tenåringsdatter opplever Dr. Hetle som "Snill, med en behagelig væremåte som får meg til å slappe av, hun er komfortabel og 'chill' å være sammen med".
Fantastisk lege
Lege: Liv Løvaas SkrevetLege som alltid tar meg seriøst, viser empati og er faglig sterk. Jeg har stor tillit til henne som lege. Anbefales på det sterkeste!