Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Flink og trygg

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg har fått utført et løft av hals og nedre del av ansiktet. Jeg er 65 år og hadde fått meg en pelikanhake som jeg kalte den. Veldig mye løs hud.
Legen fortalte inngående om hva som vil bli gjort under operasjonen. Jeg ble også vist bilder av noen som hadde fått utført inngrepet. Alle spørsmål jeg hadde ble betryggende besvart. Inngrepet ble foretatt en mnd senere. Våknet til en hyggelig sykepleier som tok vare på meg. Snakket også med Legen før jeg dro hjem. Alt gikk veldig fint og smertefritt. Jeg er så 100% fornøyd med resultatet, Ser faktisk veldig mange år ungre ut:-) Dette er noe jeg vikelig kan anbefale.

Dyktig, ærlig og omsorgsfull

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Utført øyelokksoperasjon for tunge øyelokk og poser under øyne. Veldig fornøyd med resultatet. Ble godt ivaretatt, fikk en ærlig tilbakemelding på hvilket resultat jeg kunne forvente meg og følte meg trygg hele veien. Hadde veldig dårlig selvtillit pga. posene under øynene og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Å få fjernet de tunge øyelokkene gjorde at jeg nå har et mer våkent blikk og ser flere år yngre ut. Kan anbefale Cosmo Clinic og Hilde Bjærke på det varmeste.

Faglig dyktighet på høyeste nivå!

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Utrolig fornøyd med behandling, resultat og oppfølging. Jeg følte meg godt ivaretatt før, under og etter operasjon av mine bryst. Usedvanlig høy kvalitet og faglig dyktighet på høyeste nivå. Vil på det sterkeste anbefale Cosmo Clinic og Tomm Bjærke!

Veldig fornøyd!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg fikset puppa mine, etter to graviditeter og litt vrangte-baklommer-preg, i april og august 2020. Tok brystløft først ,så innlegg. Jeg fikk en suveren behandling fra ende til annen, Thomas var tilgjengelig hele døgnet om jeg lurte på noe, jeg følte meg trygg og ivaretatt. Ikke nok med dette så ble resultatet helt magisk. Jeg hatet puppa mine, nå elsker jeg de!!
De er perfekt form, størrelse og mykhet. Ingen ser at jeg har fylt dem før jeg kler av meg, da bare: WOOOOW!!
Totalt sett 10 av 10. Dritfornøyd!

I en klasse for seg selv

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Bryst / Buk / Flanker og Facelift
Har vært hos Tomm Bjærke for flere behandlinger og superfornøyd med resultatene. På meg har Tomm utført brystløft m.reduksjon, full mageplastikk og flankeplastikk med fettsuging av hofte/flanke samt sammensying av magemuskler.

Før jeg valgte å operere slet jeg veldig med å ikke 'kjenne meg selv igjen' etter vektøkning og vekttap. Jeg er så glad for at jeg tok dette valget med operasjoner for å korrigere på skadene etter vektøk/tap, fordi jeg har altså fått ett helt nytt liv med en livskvalitet som er blitt 100% bedre.

Resultatet ble over all forventning. Hadde aldri kunne forestilt meg at jeg skulle bli så fornøyd. Fikk en søt navle som ble sydd innenfra og fikk en veldig definert flat mage. Fra før hadde jeg slitt med ekstremt hengende bryster og bulende magemuskler etter store vekttap.

Plagene som kom av hengende overskuddshud og fett gikk ut over nakke og rygg samt min generelle livskvalitet. Brystene ble utrolig fine og naturlige. De ser mer naturlige ut nå enn de gjorde før operasjon faktisk. Kan ikke merke arr på dem heller.

Bare noen uker etter operasjonene booket jeg også operasjon for å løfte halsen da jeg hadde fått svært mye løs hud hengende på halsen, også det var etter vekttapene mine.

Det ble en full face lift for å få best mulig resultat, og det angrer jeg ikke et sekund på. Han har utført operasjonene med et resultat som gjør at jeg ser ut som meg selv og ser overhodet ikke operert ut, bare helt fin og stram hals som om den aldri har vært utvidet av overvekt før. Fikk og strammet opp musklene under huden i ansiktet opp mot kinnben(SMAS), og det ser utrolig fint ut. Har kun fått kommentarer på hvor fresh jeg ser ut og folk sier bare det ser ut som jeg har blitt slankere. Ingen ser at jeg er 'operert'. Jeg er snart 40 og folk tror jeg er 26 år…må vise legitimasjon på polet hver gang. Det er bra når man er over 20 år gammel nok til å kjøpe vin. Det er ingen andre jeg ville stolt på for å operere i nærheten av ansiktet mitt enn Tomm :)

Opplevde ingen komplikasjoner med noen av operasjonene, Tomm var alltid rask å svare på mine spørsmål underveis og fulgte opp etter operasjonene og var nøye med kontroller. Han er en morsom og hyggelig person som er veldig kreativ mtp løsninger og han lytter gjerne til ønsker man evt skulle ha. Unik og genuin.